Suspesos gran part dels actes de la Festa Major de Sants 2020

Guarnit Castellers de Sants

Degut a la situació a Barcelona pel que fa al Covid-19, la Federació de Festa Major de Sants ha decidit suspendre la majoria dels actes als carrers federats. D'aquesta manera, enlloc de les mesures que es van anunciar fa unes setmanes, es suspendran quasi tots els actes als espais que formen part de la federació. L'únic acte oficial confirmat ara mateix és l'ofrena floral a Sant Bartomeu, es desconeix si finalment es farà pregó en un espai tancat, i alguns carrers estan plantejant-se organitzar àpats populars als seus espais.

Castellers de Sants ha anunciat per la seva banda que està treballant en "una programació cultural i d'oci gratuïta i segura", amb les corresponents mesures de seguretat i un pla que ja està estudiant el PROCICAT. Un cop aprovat, anunciaran com serà la Festa Major d'enguany al seu espai, que no comptarà en cap cas amb la tradicional diada castellera.

La Festa Major Alternativa també està treballant en una programació adaptada a la situació i han anunciat que malgrat la cancel·lació dels actes oficials la intenció és mantenir aquells actes que sigui possible. D'aquesta manera, hi hauria alguns actes al Casal Independentista de Sants Jaume Comte, al CSA Can Vies, al Casal de Joves de Sants, a l'Horta Alliberada i al local de la CGT Catalunya del carrer Burgos.