21 espais de Festa Major, una baixa i una novetat

Festa Major de Sants 2019

L'edició 2019 de la Festa Major de Sants tindrà alguns canvis pel que fa als participants. Lamentablement, en aquesta edició un carrer causarà baixa, i enguany el carrer Rossend Arús ni es decorarà ni comptarà amb cap tipus de programació.

La bona notícia és que dos nous espais es sumaran a la Festa Major de Sants 2019. El primer dels espais serà el Carrer Burgos en el seu tram entre Jocs Florals i Sagunt/Finlàndia. En aquest espai hi ha la seu de la CGT, que enguany s'afegeix a la Festa Major Alternativa, sumant ja sis espais; L'Espanya Industrial (només divendres i dissabte), el Calaix de la Vergonya (Can Vies), el carrer Muntadas (Casal Independentista), Violant d'Hongria (Casal de Joves), l'Horta Alliberada (Càceres 15) i el carrer Burgos (CGT).

La segona novetat serà la Plaça Màlaga (o Josep Pons, o Bonet i Muixí), que acollirà dos dies d'activitats organitzades per La Lleialtat Santsenca.

A més de la Festa Major organitzada pels Castellers de Sants al solar del Carrer Viriat, els carrers federats d'enguany seran Alcolea de Baix, Alcolea de Dalt , la Casa Gran (Rosés), la Plaça de la Farga, Finlàndia, Galileu, Guadiana, Papin, Robrenyo, Rossend Arús, Sagunt, Valladolid, Vallespir de Baix i Vallespir.

Com sempre, trobareu el programa de tots els espais en aquesta pàgina web tant bon punt estigui disponible.